Materiaal specificatie

RVS

Roestvast Staal is corrosiebestendig. Dit zal nauwelijks gaan roesten en zal in verschillende ruimtes toepasbaar zijn. Standaard leveren wij de producten geschuurd aan.
Het is ook mogelijk om tegen een meer prijs het RVS te laten glasparelen, er wordt dan een laag van het RVS afgestraald waardoor je een mooie matte grijs/zilveren uitstraling krijgt.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

Staal

Een staalsoort wat redelijk eenvoudig gaat roesten. Wij zullen dit materiaal geschuurd aanleveren. Het kan zijn dat je in het materiaal nog wat vlekken zult terugvinden, dit zijn de ‘’roest vlekken’’. Staal is geschikt materiaal om te spuiten in een gewenste kleur.
Dit kan eventueel door ons gerealiseerd worden tegen een meer prijs.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

CorTen

Een staalsoort wat corrosie bestendigd is. Dit is te danken aan de bescherming die de staalsoort als antwoord vormt tegen de zwaardere weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en ijzel. Zo wordt een soort schild gevormd die een lange levensduur realiseert.
De plaat wordt door ons opgeschuurd. Zodra je dit materiaal buiten of op een vochtige plek plaats, zul je zien dat er langzaam een bruine (verroeste) kleur op komt.

Tricoya hout

Een waterbestendig hout. Krimpt bijna niet en zet nauwelijks uit, hierdoor is het ook toepasselijk voor buiten en vochtige ruimtes. Tricoya heeft een lange levensduur.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
De waardering van fexdesign.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.

Shopping cart

close