Verzenden & Retour

Verzenden

Wij verzenden onze producten tussen de 3 -5 werkdagen. Onze producten worden via Post nl verzonden, u ontvangt een track- en trace code wanneer wij uw bestelling hebben verzonden. Bij kortingsacties en feestdagen kunnen de levertijden wat afwijken van wegen de drukte.

Bestellingen worden gratis verzonden, behalve artikelen waarop aangegeven is ‘’excl. verzendkosten’’.

LET OP! Door de omstandigheden rondom Covid-19 kunnen de levertijden afwijken. Voor de levertijd van maatwerk vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Retour

Bij FEX Design heeft u het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.

  • Het artikel is niet beschadigd, is compleet en slechts in die mate uitgepakt en/of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
  • Inclusief originele verpakking.
  • Afgeprijsde artikelen kunnen niet retour gestuurd worden.
  • Maatwerk producten kunnen niet retour gestuurd worden. Deze worden speciaal voor de klant ontworpen of in een andere afmeting gemaakt, daarom vragen wij u ook om de producten goed te controleren voordat u het goedkeurt.

U kunt de producten per post retourneren. De verzendkosten van een retourbestelling zijn te allen tijde voor eigen rekening. Indien de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, zal FEX Design het aankoopbedrag excl. verzendkosten binnen 14 werkdagen terugstorten op uw rekening.

Is het product bij ontvangst al beschadigd of niet compleet, neem dan zo spoedig mogelijk (binnen 3 dagen) contact met ons op. In overleg maken we samen met u een passende oplossing. Wilt u uw geld terug, dan is dit mogelijk. Wij nemen de kosten voor het retourneren van het (beschadigde) product voor onze rekening.

Zorg dat u de juiste gegevens invult op het retourformulier, zodat de afhandeling spoedig verloopt. Heeft u verder vragen, klachten of tips neem dan gerust contact met ons op.

info@fexdesign.nl

+31 6 57 31 74 87

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
De waardering van fexdesign.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.

Shopping cart

close